Vi är experter på taktvätt, takmålning & fasadtvätt Med över 10 år i branschen kan du alltid känna dig trygg som kund hos oss.

Kvalitet och säkerhet

Vi arbetar efter att alltid kunna erbjuda prisvärd kvalitet till varje kund. Det sker alltid med säkerheten i fokus då vi strävar efter nollvision för arbetsplatsolyckor. Arbetet sker kontinuerligt med fokus på kvalitet, effektivitet och miljö. Genom tydliga rutiner som är väl inarbetade utför vi varje moment på ett korrekt sätt varje gång. Med miljövänliga produkter vill vi göra skillnad.

Vårt fokus är att alltid leverera hög kvalitet, trygghet och service. På Takexperterna är vi noggranna med säkerhetsanordningar, stänkskydd, sophantering och städning. Och självklart gatuvakt när det behövs. Vi ser till att vårt uppdrag innebär så lite påverkan som möjligt när det gäller buller och framkomlighet för er och andra boende i området. Vi tar ansvar för arbetsplatsen och dess omgivning under vår vistelse.

Våra arbetsmetoder är miljövänliga och utrustning och material godkända enligt branschkrav. Våra medarbetare är specialister på tegelpannor, betongpannor, plåttak och papptak med certifikat för SSG, ID06, liftkort, färghantering, fallskydd och högtrycksutbildning. När du anlitar oss får du alltid garanti efter utfört arbete. Vi har full ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar Sverige.

Några av våra nöjda kunder