Fasadtvätt

Din fasad blir skinande ren med professionell fasadtvätt till fast pris. Alger, smuts och mossa kan förkorta livslängden på fasaden. Med vår fasadtvätt blir ytskikten rena och håller längre. Vi utför fasadtvätt på alla typer av material.

En rent tvättad fasad gör inte bara huset finare att titta på, det förlänger även livslängden på fasaden. Det är extra viktigt att utföra fasadtvätt inför en ommålning av husfasaden. Detta för att avlägsna fett, alger och annat smuts så att den nya färgen får bra förutsättningar att hålla och skydda huset under lång tid.

Väder, miljö och färg påverkar hur ofta du bör tvätta din husfasad. Fasader med nyare premiumfärger kan klara sig i upp till tio år utan rengöring, medan äldre träfasader kan behöva tvättas så ofta som var tredje år. Utför en årlig kontroll och se hur mycket smuts och alger som tillkommit.

Vi tvättar husets yttre väggar inklusive takrännor och fönster. Vi använder en miljövänlig metod med hetvatten som löser upp fett i träets fiber. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av din fasad.