Klottersanering

Oavsett om du är en kioskägare som fått kioskfasaden nedklottrad eller om du är representant för en bostadsrättsförening vars garage utsatts för skadegörelse kan vi hjälpa till. För oss spelar det inte någon roll vilken typ av yta det är som behöver saneras från klotter. Vi har utrustningen och kunskapen för att kunna erbjuda klottersanering vilken sorts underlag det än rör sig om.

Vår klottersanering är en effektiv process som håller högsta standard. När vi väl är klara med den kan du förvänta dig en yta utan några som helst spår av att där tidigare funnits klotter. Vi lämnar med andra ord varken några rester eller skuggor efter oss när vi är klara, utan det kommer att se ut som att ingen klottrade på ytan i fråga från första början.

Våra produkter är dessutom inte bara effektiva och välfungerande, utan de är också skonsamma för miljön. Detta tillsammans med våra utmärkta priser innebär att du har mycket att vinna på att kontakta just oss när du behöver hjälp med sanering!

Jour dygnet runt

Vi har jour dygnet runt varje dag, även helg, och med snabb sanering kan ytterligare skador undvikas i många fall. Vi lämnar dessutom garanti på vårt arbete.